وکلای مالیاتی بهخوبی با قوانین و مقررات امور مالیاتی آشنا هستند و برای اشخاص مختلفی کار میکنند که میتواند شامل شرکتهای حقوقی، شرکتهای حسابداری، سازمانهای خصوصی یا دولتی باشد. مسئولیت این وکلا شامل برنامهریزی مالیاتی، تفسیر قانون مالیات و تأثیرات آن بر موکل است. توجه داشته باشید که شرکتهای دولتی میتوانند برای انجام امور حقوقی خود، مشاوران حقوقی را بهعنوان نماینده خود معرفی کنند؛ اما شرکتهای خصوصی فقط میتوانند از وکلای پایهیک دادگستری به این منظور کمک بگیرند. وکلای تجاری که به وکلای شرکت نیز معروف هستند، امور حقوقی مربوط به تشکیل یک شرکت، تنظیم قراردادهای مختلف و مسائل و مشکلات مربوط به انطباق شرکت را بر عهده دارند و اطمینان حاصل میکنند که همه معاملات شرکت در محدوده قوانین کشوری انجام میشوند. یک وکیل تجاری میتواند تحقیقات حقوقی انجام دهد، اسناد حقوقی را جمعآوری کند و مورد بازبینی قرار دهد و در مورد قراردادها مذاکره کند.
بهترین وکیل میدان آزادی تهران را با لیست10تایی بشناسید⚖️【سال1401】
از جمله این موضوعات، میتوان به حقالوکاله، نوع وکالت اعطا شده، حدود اختیارات وکیل در امر دادرسی و غیره اشاره کرد. در وکالت مقید، موکل برای موضوع مجله خبری وکالت مشخص و معینی به وکیل خود، اعطای وکالت مینماید. مثلا در خرید یک خانه به وکیل وکالت میدهد یا در فروش یک اتومبیل به وکیل وکالت اعطا مینماید.
- هدف ما در وکیل از ما معرفی بهترین وکلا در زمینه های دعاوی خانواده، کیفری، ملکی و سایر زمینه ها می باشد.
- درحالیکه ما برخی از رایجترین انواع شغل وکالت را تا اینجا معرفی کردیم، حوزههای دیگری در وکالت وجود دارد که با توجه به نوع تخصص و فعالیت میتواند متغیر باشد.
- هرگاه فردی در رشته ی حقوق تحصیل کرده باشد، اما به شغل وکالت اشتغال نداشته باشد؛ چنانچه بخواهد به صورت اتفاقی برای دفاع از حقوق یکی از بستگان نزدیک خود در مراجع قضایی اقدام نماید؛ می تواند خارج از آزمون های کانون وکلا، از این کانون برای همان پرونده، پروانه وکالت موردی بگیرد.
- عقد وکالت بین وکیل و موکل منعقد خواهد شد و این عقد همانند تمام عقود دیگر لازم الاتباع می باشد.
- حالا میخواستم بدونم آیا ما میتونیم پرونده رو به دیوان عالی کشور ببریم؟ در اینباره ما رو راهنمایی کنید ممنون میشویم.
برای اطلاع از نحوه دریافت مشاوره از وکلای معرفی شده در این سایت، با شماره تلفن وکیل تماس بگیرید. اکثر وکلا برای مشاوره حقوقی و ارایه دانش خود هزینه مشاوره دریافت میکنند و اگر وکیلی مشاوره را بصورت رایگان انجام میدهد این تصمیم و سلیقه آن وکیل محترم هست. بله، وکلای دکر شده در این صفحه در تمامی دعاوی حقوقی، کیفری، خانواده و بقیه دعاوی قبول وکالت میکنند. مگر اینکه موردی باشد که خود وکیل محترم بنا به تشخیص و صلاحدید خودشان از قبول پرونده امتناع کنند. در آخر پیشنهاد میکنم برای جلوگیری از ضایع شدن حقوقتان همیشه و قبل از هرکاری با وکیل پایه یک دادگستری بخصوص وکلای خوب و متخصص مشورت کنید.
طبق قوانین حوزه وکالت، فارغالتحصیلان رشته حقوق در صورتی که نتوانند پروانه وکالت خود را دریافت نمایند، نباید نسبت به مشاوره حقوقی اقدام کنند و این امر تخلف خواهد بود. عنوان مشاور حقوقی صرفا به وکلای دادگستری اطلاق میگردد و سایر فارغالتحصیلان رشتههای حقوق صرفا با همکاری با وکلای دادگستری و کسب تجربه لازم میتوانند اقدام به انجام مشاوره حقوقی نمایند. کلیه اشخاص بدون حضور وکیل پایه یک دادگستری میتوانند شکایات خود به مراجع قضایی ارائه داده و همچنین قادر به دفاع از حقوق خود در برابر تضییع آن است. اما این نکته را بدانید که درصد پیروزی آنها بدون حضور وکیل پایه یک دادگستری بسیار کمتر از هنگامی است که وکیل پایه یک دادگستری از آنها در مقابل طرف دعوا دفاع کند. وکلای پایه یک دادگستری که با صداقت و وجدان کاری، امور موکلین خود را به سرانجام میرسانند، به نحوی مانع از ضایع شدن حقوق انسان نیز میشوند که این مهم دارای پیامدهایی بسیار خوبی در جامعه است.
وکلایی در ایران وجود دارد که بسیار نام آور هستند و همواره مورد اعتماد و اطمینان مردم واقع شده اند. آن ها وکلایی هستند که وظایف اصلی خود را به عنوان وکیل به بهترین نحو انجام می دهند. بنابراین می خواهیم در مورد وظایف بهترین و خبره ترین وکیل ها صحبت کنیم. بله طبق ماده 31 قانون آیین دادرسی مدنی، طرفین دعوا می توانند حداکثر 2 وکیل داشته باشند.
کریس مورفی، سناتور دموکرات، بر لزوم کمک به برقراری راههای ارتباطی معترضان ایران تاکید کرد